CASTING ÉS SZEREPKIÍRÁSOK
JELENTKEZZ BE!

Produkció,
ügynökség:
Magyar Játékfilm
ProCasting

Kategória:
magyar játékfilm

Helyszín:
Magyarország és Erdély

Nagyjátékfilm szereplőit keressük

Szerepelnél filmben? Vagy ismersz olyat, aki szívesen játszana egy új magyar nagyjátékfilmben? 15–19 éves srácok jelentkezését várjuk az ország egész területéről, illetve a határon túlról. A völgy című produkció amatőr vagy színjátszos fiúkat keres, akik szívesen részt vennének a 2019-ben forgatandó nagyjátékfimben. Az izgalmas történet és a különleges hangulatú forgatás életre szóló élményt ad. Mit kell tenned, hogy bekerülj a filmbe? Küldjél nekünk 2 fotót és mi nemsokára visszajelzünk számodra.

Határidő:
2019.01.06
Napidíj:
Szereplői díjazás

FORGATÁS: 2019.03.02 - 2019.04.10

Forgatás: 2019.03.02 - 2019.04.10

Krasznahorkai Balázs első nagyjátékfilmje, a Filmalap támogatásával készülő, A völgy című filmszerepeire várjuk fiatalok jelentkezését. A 2019-ben készülő alkotás olyan fiúkat keres, akik a fordulatos történet meghatározó karakterei lennének. Hogyan válhatsz a film részesévé? Küldjél nekünk 2 fotót magadról, minden kötelezettség nélkül és mi nemsokára visszajelzünk Neked, hogy utána kamera előtt meg tudjunk hallgatni! Ne habozzatok, az egyhónapos forgatás különleges élményt ad számotokra!

Díjazás: Szereplői díjazás

Szerep:15-19 éves fiú

Határidő:2019.01.06.

Hogyan jelentkezhetsz szereplőnek?

Egyszerűsített jelentkezéssel vehetsz részt a válogatáson. Add meg nekünk az elérhetőségedet, az alapadataidat és a ruhaméretedet, illetve töltsél fel magadról 2 darab (telefonnal vagy fényképezőgéppel készített) fotót 2019.01.06-ig

Mit kell tudnod a forgatásról?

Ha a castinggal kapcsolatos kérdésetek van, illetve szüleiteknek, vegyétek fel bátran velünk fel a kapcsolatot az info@procasting.hu címen. A szerepre 2 fotó beküldésével tudtuk jelentkezni. A forgatás 2019. márciusában indul.

Produkció,
ügynökség:
Magyar Játékfilm
ProCasting

Kategória:
magyar játékfilm

Helyszín:
Magyarország és Erdély