UNTITLED
JELENTKEZZ BE!

Produkciós megoldások

Speciális casting formátumok, szereplő grid, jelenetszervezés és -követés.

Casting produkció

A ProCasting megoldása lefedi a szerep meghirdetésétől kezdve, a castingon át, a jelenetek leszervezéséig a munkafolyamatokat, és könnyen áttekinthető formában, egy csatornába szervezi azokat.

Szereplők

Jelenleg 18.000 felnőtt és 2.000 gyermekszereplő érhető el közvetlenül a felületünkön. A “Kincsem” című film forgatása óta dolgozunk egy teljes értékű fotós regisztráció folyamaton, így képértékelő rendszerünk, és szereplő minősítő megoldásunk segítégével hatékonyan bővítjük adatbázisunkat, és találjuk meg a szereplőket.

Castingok

Nagy hatékonysággal szervezünk és bonyolítunk le, mind a hagyományos castingok, mind online (elő)válogatásokat. Időpontfoglalással egybekötött renszerünk alkamas nagylétszámú válogatás szervezésére, gyors adat- és fotófeldolgozással. Online megoldásunkkal tovább bővíthető alkalmazási terület. A casting direktorok támogatására külön felületet terveztünk, mely a válogatások lebonyololítását és az azt követő kiajánlások kezelését támogatja.

Vidéki szereplők

Vidéki forgatási helyszínek, illetve vidéki szereplők válogatására hatékony casting megoldást dolgoztunk ki, költséghatékonyan, és rövid időn belül érhető el a produkció számára a szereplő kiajánlás. Az elmúlt években több kis- és nagyjátékfilm szervezéhez (Sunset,Viszkis, Martfűi rém) használtuk a formátumot.

Karakterekkezelés

A produkciókban szereplő karakterek jelenetekhez köthetőek, a válogatás előkészítésénél automatikusan forgatási naphoz is rendeljük a színészeket, statisztákat. Jelenet alapján összesíthetőek a karakterek.

Figyelem! A ProCasting hivatalos indulási időpontja 2018. május 25.
A rendszer addig a 2.0-s beta verizóban érhető csak el.